**Ibnu Sina**

Tuesday, October 5, 2010

Assalamualaikum semua..
Alhmdulilah kerana diri ini masih diberi kesempatan untk menulis blog kesayagnku ini..
Begitu lama rasenya aku cuti dr menulis ape2 entri kt blog aku ni..Da berhabuk da..fuh2..bnyknye habuk..huhu..
Xde masa nk berblogging..dan juga mood utk berblogging xde..dont know why..
Hari2 aku lalui semakin sukar..Insyallah, akan dipermudahkan oleh Allah S.w.t..Sesungguhnya Allah sentiasa bersama kita..
Nk story ckit pasal aktiviti aku last weekend..Aku telah terpilih utk menyertai kem Ibnu Sina kt Taman Herba Nasuha Muar-Pagoh..3 ari 2 mlm..jumaat hingga ahad..Kem ni merupakan anjuran fakulti aku, Fakulti Sains Komputer&Teknologi Maklumat..Lebih 5o lebih jugak student yg terpilih utk mgikuti kem ini..
Dgn rela hati pergi kem ni..Kwn2 aku yg len juga terlibat sama..Shira, Wahida..Alin je xdpt jOin..
Byk gak aktiviti2 yg dilakukan spnjg kem ni..Antaranya icebreaking,LDK, sukaneka,ceramah kaunseling & mcm2 g..Time ni jugak aku leh spent time ngn kwn2..lupakan sementara stdy..ehehe..Tp aktiviti LDK agak mencabar jugak la..ape2pun sume group sporting habis..lecturer pn best..sempoi je..Yg paling best, group aku (Rajawali) menang besar..group paling teruja ngn menang keseluruhan..
Semoga kem ni memberi semangat utk aku lebih berjaya dlm pelajaran serta menjadi insan yg bertakwa kepada NYA..Insyaallah..
p/s: pic sepanjang program ibn sina..


.

.

.




Naik tractor pnjg..utk g tempat penginapan kami..



Time short briefing oleh pengarah program..sempat g snap pic..


Hoyeay2...


Time LDK..muka2 teruja..



Atas tractor pjg lagi..



Time ceramah Pusat Islam..






My group presentation..LDK time..



Salah satu aktiviti riadah..besh Ooo game nih..berpeluh2 sy..KLCC,KL Tower, KLIA..haha..



Suka suki..girls only..



Opss..peluk pokok..salah satu aktiviti pas senamrobik..



Antara kawan2 yg terpilih..

My group leader..time pnyampaian hadiah..menang 2 hamper kot..



Kt Nasuha Restaurant Spices & Herbs


Lunch at Restaurant Nasuha Herbs & Spices..

Dlm bus..otw balik UTHM..

2 respons kengkawan:

faizul said...

cool.......;p
best x ctu?
cam nk g sne lak rse...;p

SweetSour said...

best..rilek je..mcm g honeymoon je..haha..