~~Happy Sweetsour 23~~

Friday, July 30, 2010


Assalamualaikum..

Alhamdulilah..semalam genap umur aku 23 tahun..Wah,adekah ini bermakna sy suda tua??sy suda tidak remaja lg??Just angka je yg berubah..Jnji aku bahagia ngn kehidupan yg aku jalani ini..Sesungguhnya terima kasih kepada arwah ibuku yg telah melahirkan aku di dunia ini..Pengorbanan mu ku ingat selamanya..Semoga aku menjadi lebih matang dan berjaya dunia akhirat..Insyaallah..Nk story la ckit psl besday aku kali ni...special gak la..nape??biarlah rahsia ek..Thanks to all my frenz that wish for me..Love u all so much..!!

Mlm tu aku pn celebrate la ngn sumOne special..Dia hadiahkan aku kek..thanks dear for ur sweet cake..sedap sgt..And thanx also for ur surprise gift…syg kamoo sgt2..

Sekian..



Birthday girl cake..special from my dear..thanks..sweet cake..

Happy birthday 23!!

Aummmm...

Habis suda..

Akhirnya..surprise gift for me..ngee~

5 respons kengkawan:

CU said...

mana gambor org yang bagi cake tu? tunjuk ler sket. bior mak cik komen..encem ke tak??? hahahaha

SweetSour said...

heheehe..dia xsudi didedahkan lg identitinya..hahaha..

Rozita said...

jgn sorok2...

SweetSour said...

cu:haha..nnt da smpai masa kenal la dia..ngee~

Ira Hani said...

wan gak ke norm?? adeh :p